maanantai 13. toukokuuta 2013

Lukijan Vinkki: Museoperjantait

Hei kaikki, mulla on todistettavasti kahden seuraajan (jee!!! kiitos teille kahdelle!) lisäksi myös yksi lukija! Hän vinkkasi minulle museoperjantaista:

"perjantai-iltapäivisin pääsee täysin ilmaiseksi Vapriikkiin klo 15-18 ja Tampereen taidemuseoon (sis. Muumilaakson!) klo 15-17? Vapriikissa on ainakin talvella ollut lapsille kivaa se lelunäyttely sekä luonnontieteellinen museo-osio. Tampereen taidemuseossa huonoa on se, että taide-esineisiin ei saa yhtään koskea, joten taaperoita täytyy vahtia hyvin tarkkaan, mutta Muumilaakson puolella ei ole onneks sellaista rajoitusta."


Pienen googlettamisen seurauksena lukijani Outi on oikeassa, sill perjantaisin Vapriikki ja Tampereen taidemuseo (jossa Muumilaakso-mininäyttely nykyään sijaitsee kellarissa) ovat ilmaisia yllä mainittuina ajankohtina. Mainittakoon myös, että Tampereen taidemuseo on suljettu 25.5. asti näyttelyn vaihdon vuoksi.



ps. Liity blogiin seuraajaksi! Lue! Tätä on hauskempaa kirjoittaa ja keksiä teille mitä tehtäis, jos tietää jonkun lukevan.

Vinkkaa. Oletpa sitten joku tapahtumanjärjestäjä, viestintävastaava, isi, äiti, mummi, kummi tai muuten vaan tiedät jonkun kivan asian mitä voitais tehdä ja kertoa muillekin. Me kyllä voidaan TESTATA, juoruta (eiku raportoida). Meitä on neljä perusjamppaa, kaks aikusta äite ja isi sekä lapset 4 ja 1 vuotta ja sukulais- ja tuttavapiirissä paljon eri ikäsiä muguloita. Mitä sää haluaisit niinku kuulla?


1 kommentti:

  1. Kannattaa hommata Veikkaus-kortti. Se on ilmainen ja sen saa tilattua veikkauksen sivuilta. Sillä pääsee Vapriikkiin ilmaiseksi keskiviikkoisin. Vapriikki on ihan huisi paikka, ja meillä on tykätty ihan 2-vuotiaasta lähtien.

    VastaaPoista