tiistai 27. elokuuta 2013

Luovaa Leikkiä SirkusRakkausPumPumin Kanssa.


SirkusRakkausPumPum tuli meille tutuksi eräänä kesäisenä päivänä, kun tyttömme päiväkodin kesätapaamiseeen erääseen leikkipuistoon saapui nainen kahden lapsen kanssa polkupyörällä. Hänellä oli mukana leluja ja tittamareski (eräänlainen lavaste, jossa oli pään mentäviä reikiä). Nainen alkoi ohjata lapsille leikkinäytelmää. Jopa ujoimmista ujoimmat lapset halusivat osallistua näytelmän tekoon, koska se oli enemmän leikkiä, kuin esiintymistä. Jokainen sai löyhän roolin ja nainen vei tarinaa kertomalla näytelmää eteenpäin ja lapset leikkivät näytelmää. Me vanhemmat nauroimme niin että silmistä vaan vesi valui ja lapsilla oli hauskaa. Eikä tämä maksanut mitään.

Päiväkotimme isommat lapset osallistuivat viime vuonna erään lapsen vanhemman ohjaamiin bänditreeneihin ja bändi esiintyikin SirkusRakkausPumPumin yhdessä tapahtumassa.

Itse olen täysin ihastunut tähän konseptiin: luovaa, ilmaista, leikkimistä, hauskaa. Lapsien kuuluu saada olla lapsia ja leikkiä ilman suurempaa vakavuutta.

Jos haluat tietää lisää yhdistyksestä, klikkaa tästä. Seuraamalla SirkusRakkausPumPumin Facebook-sivua saat lisää tietoa heidän tapahtumistaan. 

Suosittelen lämpimästi! 




Kaikki kuvan SRPP:n Facebookista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti