torstai 5. syyskuuta 2013

Viikonloppuna Ulos!

Tampereen kaupungin lastenkulttuurin uutiskirjeestä bongasin aika paljon ulkotapahtumia ensi viikonlopulle ja ajattelin jakaa ideat teillekin. Onhan viikonlopulle luvassa kaunista keliä!


Kuvakaappaus Foreca.fi



La 7.9. klo 10 - 13 Peikkometsä Hervannan Ahvenisjärven ympäristössä

Miiru Millisentti ja komppikoirat, näytelmä, seikkailurata, kasvomaalausta, laulua, askartelua, sienineuvontaa, melontaa ja puffetti


La 7.9. klo 11 - 15 Virtaa perheelle Hämeenpuistossa 

Grr8t Sports ja Tampereen NMKY tapahtumassa Tampereen  NMKY:llä ja sen edustalla  Hämeenpuistossa tarjotaan lapsiperheille uutta virtaa arjen  keskelle yhdessä tekemisen  myötä. Mukana mm: temppurata,  perheiden väliset "olympialaiset",  sumopainipuvut, seinäkiipeilyä,  puhallustikkaa, musiikkia ja  tanssia.

Koko ajan päivittyvän ohjelman löydät Grr8t Sportsin kotisivuilta. Pääyhteistyökumppanit ovat Tampereen  NMKY ja Varalan Urheiluopisto.

Su 8.9.klo 11 - 14 Suomensaari elää Lentävänniemessä

Tuomo Rannankari laulaa. Ohjelmassa tikan- ja saappaanheittoa, pehmosumopainia ja seikkailurata. Paikalla myös Nettinysse, paloauto ja puffetti!

Su 8.9. klo 15 - 17 Sulkavuori picnic Koivistonkylässä

Siina & Taikaradio –duo, onginta, kasvomaalaus, luontoseikkailu ja puffetti.
Lisätietoja kaupunginosa-tapahtumista




ps. jos ulkotapahtumat ei nappaa, lauantaina on pääkirjasto Metsossa Prinsessa Ryysynen näytelmä kello 13..

Ja muistattehan Moron suuren peräkonttikirpparin keskustorilla 8.9! Kirpparilla on oikeaa markkinatunnelmaa ja yleensä lastentarvikkeita ja -vaatteita on paljon tarjolla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti