maanantai 30. syyskuuta 2013

Lapsiystävällisiä Ravintoloita Tampereella

Lista lapsimyönteisesti suhtautuviin ravintoloihin on kerätty Facebookin ryhmässä Lapsimyönteisesti ulkona! Liittykää ryhmään ja lisätkää omat kommenttinne.

Listan löydät täältä

(samalla sivulla listaa myös ei niin myönteisesti suhtautuvista paikoista)


Emmi Nuorgam on myös tehnyt kyselyn tamperelaisille ravintoloille lapsimyönteisyydessä, Emmin kyselyn tulokset ja vinkit täältä.


Itse en ole muuten kirjoitellut viime aikoina lounasvinkkejä sen tähden, että 1 v ja 4 kk vanhan taaperon kanssa on todella raskasta käydä tällä hetkellä ravintoloissa. Tyttö on sen verran vilkas, että vanhempien viihtyvyyden takia ulkona syömiset koko perheen voimin on päätetty keskittää lähinnä Prisman  Buffan tai Ikean ravintolan tyylisiin buffet- tai noutoruokaloihin. Tyttö seisoo syöttötuolissa (monista ravintoloista puuttuvat turvavyöt syöttötuolista), sormiruokailee sotkuisasti , heittelee ruokaa lattioille ja pitää myös aika kovaa ääntä, eikä vielä malta vielä nauttia lapsille suunnatuista viihdykkeistä (ravintoloiden lelut, leikkipaikat, vanhempien kännykät). Jos hän pääsee leikkipaikkaan, alkaa juoksentelu ympäri ravintolaa.

Omat lounasvinkkimme siis jatkuvat myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti