tiistai 17. syyskuuta 2013

Tampereen Leikkipuistot Yhdellä Kartalla!

Nyt se löytyy, nimittäin kartta, missä on kaikki Tampereen kaupungin leikkipuistot samalla kartalla. Kartalta löytyvät myös koirapuistot ja jääliukumäet.Kliksauta itsesi osoitteeseen:

http://aeintola.sigmatic.fi/leikkipuistot/

Kuvankaappaus sovelluksesta,
Keskustan puistoja

Hervannan puistoja

Kun klikkaa kuvan vihreätä palloa, avautuu kuva puistosta, mikäli sellainen löytyy. Koska Tampereella on niin järjetön määrä leikkipuistoja, ei sovelluksen kehittäjä ole kiertänyt kaikissa ottamassa kuvia. Siinä juuri sinä voit olla avuksi ja lähettää oman puistosi kuvan osoitteeseen: antti.eintola@gmail.com

Kyseinen sovellus on siis nettisivu, joka kannattaa avata älypuhelimen nettiselaimeen. Kun avaat sivun, sen pitäisi näyttää sinulle automaattisesti lähimmät leikkipuistot. Sivusta kannattaa tehdä puhelimen työpöydälle pikakuvake. 

Tämä mahtavan vinkin löysin Facebookista Tekemistä Tampereella lapsiperheille-ryhmästä. Vinkin oli lähettänyt sovelluksen tekijän vaimo Mari Vesanummi. Kiitos Mari ja kätevä bittinikkari Antti! 

1 kommentti:

  1. Sovellus ei paikanna automaattisesti, mutta kartan vasemmassa laidassa olevaan nuolta painamalla aukeaa valikko, josta paikannus onnistuu.

    Sieltä löytyy myös muuta kivaa toiminnallisuutta... ;)

    VastaaPoista