perjantai 5. lokakuuta 2012

Tervetuloa!

Olipa kerran kahden pienen tytön äiti. Vanhempi tytöistä oli kolmevuotias ja pienempi vasta vauva. Eräänä päivänä äiti ja tytöt olivat tapansa mukaan eräässä kaupunkinsa leikkipuistossa. Hiekkalaatikolla he kuulivat, miten äidit kaipailivat nettisivustoa, johon olisi koottuna mitä kaikkea täällä voisi tehdä. Kun oma puisto kyllästyttää, kun sataa, kun on tylsää. Mahdollisesti vielä halvalla tai ilmaiseksi, sillä valtaosa pikkulasten äideistä elää äitiyspäivärahalla, kodinhoidontuella ja lapsilisillä ;) Leikkipuistosta lähdettyään tämän äidin päässä rupesi raksuttamaan ja syntyi idea tästä blogista.

Tässä sitten näette tuloksen. Tervetuloa "mitä tehtäis" - blogiin. Täällä jaan omia vinkkejäni sekä kutsun teidät lukijat vuoropuheluun. Jakakaa omat parhaat vinkkinne. Arvostelkaa , keskustelkaa , osallistukaa!


Itse tykkään (lasten)kulttuurista, kirjoista, kirppareista, ite tehdyistä jutuista, mielikuvitusleikeistä, metsästä, eläimistä ja tietenkin rakkaistani!

Mistä sää tykkäät?






1 kommentti:

  1. Jään mielenkiinnolla seuraamaan :) Aiheeseen liittyen linkki tuttuni blogiin, jossa on "touhuvinkkejä taaperolle" http://touhuataaperolle.blogspot.fi/

    VastaaPoista